COMPANIA NOASTRA VA OFERA 
- Calitate in lucrarile executate 
- Respectarea cerintelor dumneavoastra 
- Respectarea normelor si standardele in domeniul constructiilor
- Seriozitate si professionalism 


Despre noi 

COMPANIA

SWE SAR CONSTRUCT SRL

Compania  SWE SAR Construct SRL cu sediul social in Curtea de Arges a luat fiinta in anul 2013 .Domeniul principal de activitate este acella de constructii civile si industriale .Profesionalismul si experienta acumulata in ultimi ani pe santierele Suedeze in executia diverselor lucrari a facut ca de la an la an rezultatele acesteia sa creasca.Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul constructiilor ,va stam la dispozitie si va garantam urmatoarele: 

- Calitate in lucrarile executate 

- Respectarea cerintelor dumneavoastra 

- Respectarea normelor si standardele in domeniul constructiilor

- Seriozitate si professionalism 

                COMPANIA NOASTRA ESTE CERTIFICATA /  ISO 9001:2015 / ISO14001:2015 / ISO 45001:2018

                                                                              


Case la Cheie 

                                 Executam : 

CONSTRUCTII DE CASE, "LA CHEIE"

Constructia unei case reprezinta o investitie pe termen lung, iar alegerea constructorului este o decizie foarte importanta.
Cu o experienta dovedita in domeniul constructiilor civile, venim in intampinarea Dvs. pentru a va oferii cea mai buna solutie de realizare a proiectului, in conditii optime si cu cel mai bun raport „calitate-pret”.

Amenajari interioare 

                                   Executam :

- Instalatii electrice 

- Instalatii sanitare si termice 

- Izolatii termice in mansarda si pod 

- Tencuieli interioare 

- Pereti din rigips 

- Gleturi si zugraveli interioare 

- Montat gresie ,faianta ,marmura granit si parchet

Amenajari exterioare 

                                    Executam :

- Izolatii termice la peretii exteriori 

- Zidarii aparente si placaj decorativ 

- Tencuieli si tencuiala decorativa 

- Montat acoperis jgheaburi si burlane 

- Montat ferestre tip Velux 

- Canalizare apa menajera si pluviala in zona incintei 

- Alei pietonale si trotuare din pvele orice tip 

- Terase exterioare din beton si lemn 

- Garaje si garduri din zidarie si lemn 

       Codul de etica si conduita 
  • Organizația SC SWE SAR CONSTRUCT SRL este focalizată pe client și implicată pe deplin în atingerea obiectivelor, abordând activitatea ca procese integrate, îmbunătățind performanța pe termen lung, luând decizii pe baza analizării datelor și informațiilor și preocupându-se de parteneriatul cu furnizorii.
  • Scopul nostru de a deveni un etalon pe piață este o responsabilitate, nu doar un avantaj.   Respectăm regulile și principiile liberei concurențe de pe toate piețele în care ne desfășurăm activitatea. Acționăm cu loialitate, evitând orice comportament care constituie sau ar putea constitui complicitate, abuz sau restricție a acestei libertăți. SWE SAR  CONSTRUCT SRL interzice comportamentele care ar putea împiedica dezvoltarea și continuitatea concurenței efective. Evităm orice comportament care ar putea implica abuzul sau manipularea prețurilor.
  • Nu toleram: discriminarea directă sau indirectă în ceea ce privește sexul, rasa, vârsta, naționalitatea, religia, orientarea sexuală, dizabilitatea, originea familială, limba, ideologia politică, apartenența la un partid politic sau sindicat sau orice alt factor care nu are nicio legătură obiectivă cu condițiile de muncă, indiferent dacă este sau nu prevăzut în legislația în vigoare a jurisdicției pertinente;
  • Hărțuirea morală sau hărțuirea sexual sunt strict INTERZISE.
  • Sănătatea și securitatea în muncă reprezintă un factor distinctiv și o cerință esențială în protejarea sănătății și securității, angajaților și colaboratorilor noștri. Firma dispune de o strategie și de planuri specifice de acțiune în materie de sănătate și securitate la locul de muncă pentru fiecare dintre unitățile sale, care sunt în concordanță cu legislația în vigoare din fiecare țară.
  • Toți angajații trebuie să respecte și să asigure respectarea reglementărilor privind sănătatea și siguranța normelor, asupra utilizării echipamentului individual de lucru.
  • În îndeplinirea îndatoririlor noastre profesionale, trebuie să acționăm cu loialitate și să apărăm interesele firmei, evitând orice situații care ar putea da naștere unui conflict între propriile noastre interese și cele ale firmei. În îndeplinirea sarcinilor, angajații nu pot acționa în interesul beneficiilor personale prezente sau viitoare, proprii sau ale persoanelor afiliate.
  • SWE SAR CONSTRUCT SRL se angajează să desfășoare afaceri în mod echitabil, onest și deschis și a adoptat o politică de toleranță zero față de toate formele de mită și corupție comise de angajații firmei sau de către terții care acționează pentru sau în numele SWE SAR CONSTRUCT SRL. Mai simplu spus, mita și corupția nu sunt niciodată acceptate.
  • Suntem receptivi la nevoile clienților noștri și facem totul cu seriozitate și profesionalism. Experiența acumulată în anii de activitate ne-a învățat să ne adaptăm schimbării condițiilor și pieței, și ne permite să oferim clienților noștri servicii de calitate, flexibilitate și promptitudine. 
 

Contact Formular

Date de Contact 

SC. SWE SAR CONSTRUCT SRL  

CUI: RO32218047,

Registrul Comertului: J03/1188/2013

Adresa : Mun:Curtea de Arges , B-dul:Basarabilor ,Bl:A1, Parter Complex Unic ,Jud:Arges 

Web: www.swesar.ro 

Mail: info@swesar.ro

Tel: +40 749 372 604

© Copyright SWE SAR CONSTRUCT
Date de Contact : SC. SWE SAR CONSTRUCT SRL   / CUI: RO32218047, / Registrul Comertului: J03/1188/2013 Adresa : Mun:Curtea de Arges , B-dul:Basarabilor ,Bl:A1, Parter Complex Unic ,Jud:Arges ,Cod postal 115300 / Web: www.swesar.ro  / Mail: info@swesar.ro / Tel: +40 749 372 604