PARTENERII NOSTRI 

SWE SAR CONSTRUCT S.R.L.  IN STRÂNSĂ COLABORARE CU :

       BUILD SMARCHITECTURE CONCEPT S.R.L.“

SMART ARCHITECTURE is our passion, from CONCEPT to BUILDING !

Biroul nostru de arhitectură a fost înființat pe baza pasiunii necondiționate pentru arhitectura inteligentă și calitativă, pentru designul inovator, pentru metamorfozarea unui simplu concept în construcție. Suntem doi tineri arhitecți, și dorim să ne exprimăm grafic această pasiune prin intermediului proiectelor noastre de arhitectură și design interior personalizate.

După cum sugerează și numele firmei noastre, abordarea în ceea ce privește proiectarea de arhitectură este una holistică, iar procesul nostru de proiectare pornește de la abordarea idealului de arhitectură ca prim pas.

Ce înseamnă acest lucru?

Înseamnă că vrem să știm în ce constă alegerile dumneavoastră intuitive, adică primul gând, prima dorință, prima viziune pe care o aveți în ceea ce privește viitorul proiect.

Înseamnă că mereu vom lua în considerare preferințele dumneavoastră și vă vom sfătui, astfel încât viziunea dumneavoastră să se materializeze într-o realitate elegantă, coerentă, integrată în context, concepută să acomodeze perfect funcțiunea solicitată, modelaatent, dar cu un dram de îndrăzneală, cu ajutorul experienței noastre în materie de arhitectură!

Date de contact: 

S.C. BUILD SMARCHITECTURE CONCEPT S.R.L.

e-mail:  smarchitecture.concept@gmail.com  

arh. Mihai Mohan        +40 721 259 745

arh. Sandra Schiller     +40 726 258 737

Copyright © SWE SAR CONSTRUCT SRL 
Date de Contact : SC. SWE SAR CONSTRUCT SRL   / CUI: RO32218047, / Registrul Comertului: J03/1188/2013 Adresa : Mun:Curtea de Arges , B-dul:Basarabilor ,Bl:A1, Parter Complex Unic ,Jud:Arges, Cod postal 115300 /  Web: www.swesar.ro  / Mail: info@swesar.ro / Tel: +40 749 372 604